Tvrtka CAD-ING


Područje rada naše tvrtke je izrada projektne dokumentacije građevinskih projekata, statičkih proračuna, planova oplate, planova armature, kao i planova čeličnih i drvenih konstrukcija.

U gotovo dvadeset i pet godina našeg postojanja ostvarili smo duge i uspješne suradnje s brojnim domaćim i inozemnim partnerima na različitim projektima. Stečeno veliko iskustvo, dobre reference i obostrano zadovoljstvo su garancija one kvalitete koju smo spremni ponuditi i vama, kao našim potencijalnim budućim poslovnim partnerima.

U ovom trenutku imamo troje zaposlenih i kao takvi smo izrazito fleksibilni i prilagodljivi najrazličitijim potrebama i zahtjevima.

Osnovni podaci

Tvrtka CAD-ING d.o.o. je osnovana 1995. godine i pri Trgovačkom sudu u Varaždinu registrirana je pod MBS 070002563. Osnovna djelatnost tvrtke je inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje (NKD 71.12).

Direktor Vedad Dračić zastupa Tvrtku samostalno, pojedinačno i bez ograničenja.

Od svojega osnutka do danas tvrtka nikad nije bila u blokadi niti ima nepodmirenih obveza prema dobavljačima i državi.

Ljubaznost, profesionalnost i efikasnost osnove su na kojima već godinama gradimo povjerenje između nas i naših kupaca. Na Vaša pitanja ili sugestije obraćamo posebnu pozornost!

Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00-16:00.